Jag lyfter mina ögon över de mörka sidorna och ser Guds Son i allting.

Jag ber den Helige Ande att visa mig skönheten och heligheten i allting.

Jag väntar i stillhet.

Guds Son är gömd i alla.

Bara vårt agg hindrar oss från att se honom överallt.

Så jag tar rollen Gud har givit mig.

Jag väljer att låta mirakler ersätta allt agg i mitt sinne.

När jag upptäcker ett agg ber jag miraklet att ersätta det.

Låt mig se dig, min vän, som min räddare idag.

”In i evigheten, där allt är ett, smög sig en liten, galen tanke, som Guds Son glömde att skratta åt. Och eftersom han glömde detta, blev tanken allvarligt menad, och möjlig både att genomföra och få faktiska verkningar. Tillsammans kan vi skratta bort dem båda, och förstå att tiden inte kan inkräkta på evigheten. Det är ett skämt att tro att tiden skulle kunna överlista evigheten, som betyder att det inte finns någon tid.” T 27.VIII.6:2-5