Jag ber att få se det syfte som Gud har givit allting.

Syftet som det delar med hela universum.

Jag ser i tingen omkring mig mycket skönhet och hopp.

De är alla symboler för Guds Kärlek och budskap till oss alla.

Om jag är mycket stilla så hör jag tingen tala till mig och säga:

  • vi är här för att lysa upp din tillvaro
  • vi är alla en del av dig
  • var rädd om oss
  • vi går tillsammans hem till Gud

”Det finns ingenting runt omkring dig som inte är del av dig. Se kärleksfullt på det, och se Himlens ljus i det. På så sätt kommer du att förstå allt som är dig givet. I vänlig förlåtelse kommer världen att gnistra och lysa, och allt som du en gång tyckte var syndigt kommer nu att omtolkas som del av Himlen. Så härligt det är att vandra ren och förlossad och lycklig, genom en värld i bittert behov av den förlossning som din oskuld skänker den! Vad kan du sätta mer värde på än detta? För här finns din frälsning och din frihet. Och den måste vara fullständig om du skall känna igen den.”

T 23.In.6:1-8