”Jag söker endast det som i sanning tillhör mig.”

Glädje och frid tillhör mig. De är gåvor av Gud. De är allt jag vill ha.

Vad kan vara mer värt än detta?

Idag kommer jag ihåg att Gud gav mig glädje och frid och kärlek. Jag ärar och tackar Honom för dessa gåvor och uppskattar dem otroligt mycket.

Glädje och frid och kärlek helar!

Jag vill dela med mig av dessa gåvor till alla.

Jag minns ett projektmöte för många år sedan som jag ledde. Deltagarna var såå upprörda. Jag funderade över hur jag skulle tackla det. Jag bestämde mig för att bara komma ihåg Guds gåvor. Att fylla mig med glädje och frid och kärlek och att se det i alla deltagarna. Den upprörda stämningen försvann och vårt möte var så konstruktivt och bra. Det fungerade.

”Stanna nu upp ett ögonblick och tänk på detta: är det konflikt du vill ha, eller är Guds frid det bästa valet? Vilket ger dig mest? Ett rofyllt sinne är ingen liten gåva. Skulle du inte hellre vilja leva än välja att dö?” Manualen 20.4:6-9