”Låt mirakler ersätta agg.”

Det är väl inte så svårt?

Att lägga ner våra negativa attackerande tankar och försiktigt lyfta ögonen och betrakta Guds Son, vår broder.

Jag skall inte blockera mitt medvetande med agg. Mirakler gömmer sig bakom varje agg.

Guds Son finns i var och en av oss. Det är bara mitt eget agg som hindrar mig att se Kristus överallt.

Jag behöver bli påmind om detta hela tiden. Jag behöver vakta mina tankar. Alla jag möter och tänker på är mina räddare och ger mig en möjlighet att applicera dagens tanke.

”In i evigheten, där allt är ett, smög sig en liten, galen tanke, som Guds Son glömde att skratta åt. Och eftersom han glömde detta, blev tanken allvarligt menad, och möjlig både att genomföra och få faktiska verkningar. Tillsammans kan vi skratta bort dem båda, och förstå att tiden inte kan inkräkta på evigheten. Det är ett skämt att tro att tiden skulle överlista evigheten, som betyder att det inte finns någon tid.”
T 27.VIII.6:2-5