”Jag är inte i fara någonstans i världen.”

Jag försöker tillämpa dagens idé. Jag är trygg i Gud. Jag är säker i världen.

Jag vaknar mitt i natten och kan inte somna om. Det värker i mitt vänstra öra. Jag hör nästan ingenting. Jag ropar på Gud. Jag ber Honom ta mig i sin Famn. Jag ber Fader Vår om och om igen. Tänker på vad varje ord betyder. Jag välsignar alla som jag tänker på. Jag känner mig trygg och omhändertagen. Jag är inte en kropp. Jag är fri! Gud är hos mig när jag sover och när jag är vaken.

Jag ber om förlåtelse för att jag dömer så ofta och jag förstår att det är bara i mina tankar som dömandet finns. Jag har hittat på den här världen. Det jag ser speglar mitt inre. Och när det känns ”eländigt” så vet jag att det är jag som väljer. Jag kan när som helst välja om och se allting på ett annat sätt.