”Det finns ingen död. Guds Son är fri.”

Döden är bara en tanke. När jag är ledsen, arg, rädd, orolig, ängslig, inte har tillit o s v tänker jag på döden. När jag tänker att jag önskar jag var någon annan än den jag är tänker jag på döden.

Och allting handlar om kroppen. Jag är inte en kropp. Jag är fri. Min kropp är helt neutral. Jag är ande, inte en kropp.

Ingenting verkligt kan hotas. Ingenting overkligt existeras.

”Fader vår, välsigna våra ögon idag. Vi är dina budbärare, och vi vill se den underbara återspeglingen av Din Kärlek som lyser i allt. Vi lever och rör oss endast i Dig. Vi är inte åtskilda från Ditt eviga liv. Det finns ingen död, för döden är inte Din Vilja. Och vi förblir där Du har satt oss, i det liv som vi delar med Dig och med allt levande, för att vara som Du och del av Dig för evigt. Vi accepterar Dina Tankar som våra, och vår vilja är ett med Din för evigt. Amen.”