”Min enda funktion är den Gud gav mig.”
”Min lycka och min funktion är ett.”

Jag har upptäckt att jag kan bara göra en sak åt gången. Jag har lärt mig att samla mig innan jag gör eller säger någonting och komma ihåg att Gud går med mig vart jag än går. Jag blir hela tiden vägledd.

Så jag kan lugnt vänta på Hans Ord!

Jag behöver bara känna friden i mitt hjärta, lyckan av att vara älskad av Gud, kärleken till mina bröder och allting.

Kompassen är inställd och den pekar mot Gud, Som är vårt hem.

”Hans Röst har talat tydligt, och ändå sätter du mycket lite tilltro till det som du har hört, för du har föredragit att sätta ännu större tilltro till den katastrof som du har åstadkommit. Låt oss idag tillsammans bestämma oss för att acceptera det glädjefulla budskapet att katastrofen inte är verklig och att verkligheten inte är en katastrof. Verkligheten är trygg och säker, och helt igenom god mot allt och alla.” T 16.II.8:46