”Min frälsning kommer från mig.”

Jesus leder mig på vägen genom molnen till ljuset. Jag tar Hans hand och ingenting kan hålla mig tillbaka, bara mina egna tankar.

När jag tänker ”galna och felaktiga” tankar ber jag den Helige Ande ändra dem åt mig.

Jag försöker inte skylla på någon annan. Även om det sker ibland och då får jag rätta mig. Jag tar ansvar för mina tankar och göranden. Jag är fri, jag har ansvaret.

Tillsammans med Jesus Kristus, som finns i dig och mig, tar jag mig igenom molnen och de problem jag tror finns för att nå ljuset.

”Fridens hemliga fiender – ditt minsta beslut att välja attack i stället för kärlek – finns där genom ditt val, icke igenkända och snabba att utmana dig till strid och till våld långt mer omfattande än du tror. Förneka inte dess närvaro, inte heller deras fruktansvärda följder. Det enda som kan förnekas är dess verklighet, men inte deras resultat.” T 24.I.2:6-8

Jag ärar och välsignar alla mina bröder som är så som Gud skapade oss.