”Ge mig din välsignelse, helige Guds Son.”

”Jag är som Gud skapade mig.”

Sven Åkerlund, webmaster i Nätverket för En Kurs i Mirakler, gick ur tiden den 1/6 i år.
Jag frågar mig vad är meningen? Finns det någon mening egentligen? Finns det någon annan mening än att vi är alla Ett. Vi är alla Guds Son och utan skuld och i vår oskuld ligger vår frälsning.

Det är vad vi skall påminna varandra om. Vi har olika små sysslor på jorden som vi tycker är viktiga men de spelar egentligen ingen som helst roll. Sven hade sysslat färdigt och gick vidare in i en annan dimension där fullständig frihet råder. En del av mig är lika fri som Sven. Jag har sysslor kvar att göra här på jorden.

Det handlar inte så mycket om att förstå andra utan att förstå att jag är du och du är jag. Att vi i vår etthet har som enda uppgift att glädjas åt allting, att känna kärlek för allting, att ge av vår glädje och kärlek och att ta emot den.