”Sanningen kommer att rätta alla misstag i mitt sinne.”
”Att ge och att få är i sanning ett.”

Jag kommer att vakna från drömmen jag drömmer. Det kommer att ske i etapper, på ett varsamt sätt, iscensatt av den Helige Ande som ändrar min mardröm till en lycklig dröm så att jag till slut kan vakna i Guds eviga glädje.

Sakta men säkert går processen framåt, genom att jag inser att förlåtelse är vägen till lycka. Jag tränar och tränar, jag ger aldrig upp!

Jag tränar att se förbi, att se över de fel jag trodde fanns.

Allt jag ger till min nästa ges till mig själv. Vill jag ha frid och kärlek måste jag ge frid och kärlek – så enkelt är det!

”Endast uppskattning är en lämplig reaktion när det gäller din broder. Tacksamhet tillkommer honom både för hans kärleksfulla tankar och för hans vädjande om hjälp, för båda har förmåga att föra in kärlek i din medvetenhet om du varsebliir dem på rätt sätt.” T 12.I.6:1-2