”Guds Vilja är att jag skall vara fullkomligt lycklig.”
”Jag delar Guds Vilja att jag skall vara fullkomligt lycklig.”

Ock det är jag! För det mesta.

När jag inte är lycklig beror det på att jag har attackerande, fördömande eller begränsande tankar som jag oftast projicerar på andra. Jag vänder på spegeln och tittar inåt.

Det sitter så djupt, att vi inte skall tro att vi är något, vi är så rädda att vara för mycket. Som Marianne Williamson sa: ”jag trodde jag måste bära grått resten av mitt liv”.

När Gud älskar oss!

När vår enda önskan är att alla skall vara lyckliga!

När jag vill färga mitt hår rosaorange!

Jag gjorde egot och alla dess meningslösa tankar. Jag kan göra det ogjort igen. Egot har ingen makt över mig om jag inte ger det makt. Jag ser det rakt in i ögonen och ser att det finns ingenting att vara rädd för.

Här finns bara Guds Kärlek till mig och min kärlek för Honom.

”När du känner igen vad du är och vad dina bröder är, kommer du att inse att det är helt meningslöst att döma dem på något sätt. Det är faktiskt så att deras mening går förlorad för dig just därför att du dömer dem.” T 3.VI.3:2-3