”Guds Röst talar till mig hela dagen.”

den ber mig le

den ber mig att se allting från den ljusa sidan

den ber mig slappna av och ta det lugnt

det finns en plats i mig där det råder fullkomlig frid.

”Den Helige Ande finns i dig i en mycket bokstavlig bemärkelse. Det är Hans Röst som kallar dig tillbaka dit där du tidigare var och kommer att vara igen. Det är möjligt till och med i den här världen att endast höra den Rösten och ingen annan. Detta kräver ansträngning och stor villighet att lära sig. Det är den sista lektionen som jag lärde mig, och Guds Söner är lika likvärdiga som elever som de är som söner.” T 5.II.3:7-11

jag lyssnar och känner efter

när jag inte är glad beror det på att jag reagerat kärlekslöst mot någon

jag har lyssnat till egots röst

jag vänder mig till den Helige Ande och ber Honom omtolka mitt beslut

och ber Honom att lära mig att endast lyssna till Guds Röst.