”Mina ögon, min tunga, mina händer, mina fötter har idag endast ett syfte; att ges till Kristus så att Han kan använda dem för att välsigna världen med mirakler.”

Kroppen har fått ett nytt syfte! Att välsigna världen med mirakler! Det är vad EKIM lär oss. Det är det enda kroppen är till för.

Det är min funktion här på jorden att känna igen skapelsen så som den är, så som Gud skapade den. Det är min funktion att förlåta alla tankar som hindrar mig från att känna igen min broder och se honom så som Gud skapade honom.

”Du hatar aldrig din broder för hans synder, utan bara för dina egna.” T 31.III.13:4

Jag fröjdar mig! Jag går att möta min Gud med ett öppet och glädjefyllt hjärta och ser att alla jag möter, tänker på och pratar med är Kristus. Den Helige Ande går bredvid mig och förser mig med allt jag behöver. Han vet att all frälsning är att undkomma skulden.