”Idag låter jag Kristi sanna seende se på alla ting åt mig och inte döma dem, utan ge varje ting ett mirakel av kärlek i stället.”

Kristus i mig ser över alla illusioner och allt som inte är sant. Det dömer inte någonting.

Det jag ger får jag. Att ge och att få är detsamma – så säger kärlekens lag.

Jag väljer att se en kärleksfull värld, utan fiender, där vi alla ger det vi vill ha och Gud skall hjälpa oss att se världen så som den i sanning är.

”När kroppen upphör att vara lockande för dig, och när du inte tillmäter den något värde som medel för att få någonting, då kommer det inte att finnas någon störning i kommunikationen och dina tankar kommer att vara lika fria som Guds.” T 15.IX.7:1

”Den Helige Ande är det högsta kommunikationsmedlet. Mirakler innefattar inte detta slags kommunikation, därför att de är tillfälliga kommunikationsredskap. När du återgår till din ursprungliga kommunikationsform med Gud genom direkt uppenbarelse, är behovet av mirakler över.” Princip nr 46