”Där det var mörker ser jag ljuset.”

När jag ser med Kristi ögon ser jag heligheten och den återspeglar min egen.

Alla möten är heliga möten. Det är vad allting är till för, att jag skall se heligheten i allting, att jag skall se ljuset i allting.

Förlåtelsen lyser upp min väg. Accepterandet lyser upp min väg. Varje tanke jag har ökar i dess överflöd.

Jag fokuserar på det jag vill ha i mitt liv. I varje ögonblick har jag makten jag fått av Gud att välja frid åt mig själv och allt och alla. I varje ögonblick ser jag att vi alla är så som Gud skapade oss, oskyldiga och kärleksfulla. Jag vet att allt som kommer från Gud för med sig det som är gott.

Allting är lektioner som Gud vill att jag skall lära mig.

Om inte jag – vem? If not me – who?
Om inte nu – när? If not now – when?

Så slutade Emma Watson sitt tal om likvärdighet i FN häromdagen. Jag tycker de orden passar så bra in här också.