”Jag skall inte vara rädd för kärleken idag.”

Det klarnar upp, dimman lättar, molnen löses upp.

Gud finns överallt i ett öppet sinne och i ett öppet hjärta.

Jag söker och finner min egen sanning djupt inom mig.

Jag välkomnar alla och behandlar alla lika.

Jag bär mina rädslor och mina drömmar till den Helige Ande. Han tar hand om dem undan för undan och jag kan släppa dem. Till slut tar dom slut.

Jag är som Gud skapade mig.

”När din kropp och ditt ego och dina drömmar är borta, kommer du att veta att du skall finnas för evigt. Du tror kanske att detta uppnås genom döden, men ingenting uppnås genom döden, eftersom döden inte är någonting. Allt uppnås genom livet, och livet är av sinnet och i sinnet. Kroppen varken lever eller dör, eftersom den inte kan innefatta dig som är livet.” T 6.V.A.1:1-4