”Jag har givits Guds Ord för att göra det känt.”

”Min Son är ren och helig som Jag Själv.”

Jag tänker på kroppens alla sinnen – smak. lukt, syn, känsel och hörsel – de är samtliga medel för att hela om jag så väljer. De har givits mig för att på alla sätt sprida Guds Ord och acceptera att Gud är allas vår Fader och att vi alla är Hans Son.

Jag och många med mig är så duktiga på att tolka andra när det är oss själva vi skall tolka. Helt enkelt vända spegeln inåt mot oss själva och se vad vi finner där. Vakta på våra tankar, vakta på våra sinnen. Bara se ljuset i andra, se godheten, se sanningen.

Jag vill acceptera Soningen för att bli helad. Jag ber Gud visa mig hur jag kan kommunicera Soningen!

”Den här världen har mycket att erbjuda din frid, och många tillfällen att utsträcka din egen förlåtelse. Detta är dess syfte för dem som vill se frid och förlåtelse sänka sig över dem, och erbjuda dem ljuset.” T 25.III.7:8-9

”Kan du föreställa dig vad det innebär att inte ha några bekymmer, ingen oro, inga farhågor utan att endast vara fullkomligt lugn och stilla hela tiden. Men det är detta som tiden är till för; att lära sig just detta och ingenting mer.” T 15.I.1:1-2