”Min Fader, var i mitt sinne hela dagen.”

Vilken underbar bön i dagens lektion! Jag skriver ut den och lägger den på mitt nattygsbord.

”Min Fader, var i mitt sinne när jag vaknar och lys över mig hela dagen i dag. Låt varje minut vara en stund då jag är hos Dig. Och låt mig inte glömma att varje timma tacka Dig för att Du har stannat kvar hos mig, och alltid kommer att finnas där för att höra när jag ropar på Dig och svara mig. När kvällen kommer, låt alla mina tankar fortfarande gå till Dig och Din Kärlek. Och låt mig sova i visshet om min trygghet, säker på Din omsorg, och lyckligt medveten om att jag är Din Son.”

Låt mig ersätta alla tankar på konflikt med tankar på Guds frid.

Jag talar med min Fader. Jag anförtror mig för Honom. Jag ber om hjälp när jag inte vet vad jag ska göra. Jag lyssnar och följer.