”Nu skall jag söka och finna Guds frid.”

Jag har precis tillbringat en helg med Carolina Corada och 40 bröder och systrar. Carolina har ett underbart sätt att leda workshops med EKIM:s budskap, med rörelser och samtal på ett mycket kärleksfullt, lekfullt, eftertänksamt och stilla sätt.

Jag känner mig uppfylld av alla möten i kärlek och ”naken” ärlighet.

Däremellan slås jag av hur många gamla ovanor jag har kvar som får mig att vilja prestera och vara först och bäst i allting.

Kontentan av workshopen var ”Kom ihåg att den Helige Ande är Svaret…”

I min spontanitet och gamla vana säger jag saker som inte är genomtänkta. Jag vet inte varför. Jag överlämnar till den Helige Ande att döma detta och ber om hjälp med att reda ut det och lära mig att inte känna skuld för att jag sagt saker som inte är genomtänkta. Jag ber om hjälp att se vad som är bäst för mig. Jag ber om hjälp med att vara ärlig.

Jag behöver bara kalla på Guds frid och överlämna mig i den Helige Andes händer. Släppa allting och vara ärlig i Nuet. Jag kommer att få svaret, ty den Helige Ande är Svaret. Jag låter Honom leda mig och glömmer mina gamla inlärda ovanor.

Jag smälter helgens upplevelser, låter allting vila, har tålamod. Allt kommer att bli bra, allt är bra.

Jag skapades i frid och i frid förblir jag.