”Allt är lektioner som Gud vill att jag skall lära mig.”

Jag lär mig lektionerna när jag förlåter. Jag befriar varje stund på dagen från mina negativa tankar. Jag möter allting som stör mig med orden:

jag skall förlåta, och detta kommer att försvinna

förlåt, och du kommer att se detta annorlunda.

Jag lär mig att se på allting på ett annat sätt. Allting är ett steg närmare Gud och till världens frälsning.

Förlåtelse är nyckeln till lycka. Förlåtelse är allting vi vill ha.

Vårt enda problem är att inte förlåta – oförlåtelse.

Med humor och med ett skratt möter jag världen. Gud vill att ett ärligt kärleksfullt skratt skall ersätta all smärta.

”In i evigheten, där allt är ett, smög sig en liten galen tanke, som Guds Son glömde att skratta åt. Och eftersom han glömde detta, blev tanken allvarligt menad, och möjlig både att genomföra och få faktiska verkningar. Tillsammans kan vi skratta bort dem båda, och förstå att tiden inte kan inkräkta på evigheten. Det är ett skämt att tro att tiden skulle kunna överlista evigheten, som betyder att det inte finns någon tid.”
T 27.VIII.6:2-5