”Jag söker endast det som i sanning tillhör mig.”
Och glädje och frid är mitt arv.

Guds frid – en evig stillhet som täcker allt.

Jag kommer endast att finna Guds frid vid Guds altare, och det finns inom mig.

Jag gör plats för dessa Guds gåvor. Jag tömmer mitt altare på allting som ligger i vägen. All arrogans, allt dömande, all rädsla mm.

Guds gåvor av frid och glädje är de enda gåvor jag vill ha. Så enkelt det blir. Låt detta bli mitt mantra – Guds frid och glädje är mina.

”Stanna nu upp ett ögonblick och tänk på detta: är det konflikt du vill ha, eller är Guds frid det bästa valet? Vilket ger dig mest? Ett rofyllt sinne är ingen liten gåva. Skulle du inte hellre vilja leva än välja att dö?” Manualen 20.4:6-9

”Mirakler är allas rättighet, men rening är nödvändig först.” Princip nr 7