”Jag kommer att acceptera min roll i Guds frälsningsplan.”

Detta är den enda roll jag har, fast jag tror att jag har så många i det här livet.

Denna roll har jag fått av Gud, de andra rollerna har jag fått av mig själv.

Jag hade en upplevelse för några år sedan. Under en meditation kände jag hur alla mina roller rann ut ur armarna. Mammarollen, hustrurollen, dotterrollen, systerrollen, mormorrollen, farmorrollen – yrkesrollerna hade redan försvunnit. Jag kände en härlig frihet.

Idag såg jag en stolt eldsprutande drake som så småningom blev en kvinna med ett barn i famnen. En kinesiskt drake står för makt, vishet, frid och harmoni och jag tänker på Maria med Jesusbarnet i sin famn. Kan låta förmätet och högmodigt – men sant.

”Det enda sättet att hela är att bli helad. Miraklet utsträcker sig utan din hjälp, men du behövs så att det kan ta sin början.” T 27.V1:1-2