”Jag är ett enda Själv, förenad med min Skapare.”
Ett med varje aspekt av skapelsen och obegränsad i makt och frid.

Jag är trygg i ljuset.
Jag är trygg i glädjen.
Jag är trygg i friden.

Jag är fullständig och helad och hel med makt att lyfta mörkrets slöja från världen, och låta ljuset i mig få tränga igenom.

Jag täcker av min Gudslängtan.
Jag ser hindrena som egot ställer upp och jag hoppar över dem och ser att de egentligen inte finns. Att förlåta är att förbise.

Idag, alldeles nyss har mitt ena barnbarn sjungit upp för en jury på Tyrol. Hon har blivit uttagen som en av tjugo att tävla i lilla Melodifestivalen. Självklart är jag jätteglad och slås av hur lätt det är att hamna i egots klor och låta dem få grepp om mig.

Ella har en stor förmåga, som hon har fått av Gud. Min uppgift är att se den som den i sanning är och uppmuntra den. Min uppgift är att se på hennes förmåga med hjälp av den Helige Ande och inte genom egots ögon.