”Endast Guds frälsningsplan kommer att fungera.”
”Att hysa agg är en attack på Guds frälsningsplan.”

Jag vill acceptera Guds frälsningsplan och vara lycklig.

Om min enda önskan är att bli helad, helar jag.

Så var det här med kroppen!

Den är endast ett kommunikationsmedel. Och om jag använder den som det så helar jag, då accepterar jag Guds frälsningsplan och endast den kommer att fungera.

Använder jag kroppen till något annat än vad den är avsedd för så begränsar jag mitt sinne och skadar mig själv.

Så jag gör som Per Mases sa en gång, jag lär känna mig själv (min kropp), jag är mig själv och jag glömmer bort mig själv. Självet i detta fall har jag skrivit med små bokstäver då de syftar på kroppen och egot. Självet med stor bokstav är det jag är, mitt gudomliga sinne och det jag vill vara.