”Låt mig se problemet så att det kan lösas.”

I min kropp separerad från andra, separerad från Gud känner jag mig ensam.

Men jag är inte en kropp. Jag är fri.
Fri att följa mitt hjärta.
Fri att vara lycklig.
Fri att vara den jag är.
Fri att hälsa på andra fria.
Utan kroppar är vi fria, utan kroppar är vi ett.
In spirit, inspirerade.

”Två sinnen med en enda inriktning blir så starka att det som de vill blir Guds Vilja. För sinnen kan endast förena sig i sanning.” Lektion 185.3:1-2

”Vem du än möter, kom ihåg att det är ett heligt möte. Som du ser honom, kommer du att se dig själv. Som du behandlar honom, kommer du att behandla dig själv. Som du tänker om honom, kommer du att tänka om dig själv. Glöm aldrig detta, för i honom kommer du att finna dig själv eller förlora dig själv. Närhelst två Guds Söner möts, ges de ännu ett tillfälle till frälsning. Lämna inte någon utan att ge honom frälsning och själv ta emot den. För jag är med dig alla dagar, till din åminnelse.” T 8.III.4