”Låt mig inte glömma min funktion.”

Inled mig inte i frestelse att följa min gamla invanda röst som lärt mig att ”piska” mig själv, att uträtta saker, att vara duktig och tänka på allt.

Låt mig glömma rösten som vill få mig att glömma Gud och den kärlek och glädje jag känner när jag följer Guds Röst.

Jag skriver just nu en bok om mitt liv och mina förfäder som jag skall ge till mina barn och barnbarn. I går skulle jag skriva lite grand men fick sådana gamla prestationskrav. Det slutade med att jag fick så ont i brösten, jag kunde inte andas och var tvungen att gå ifrån datorn. Jag kan inte skriva boken på det sättet! Jag måste vara inspirerad av den Helige Ande och ledas av Honom. Ingenting annat funkar. Boken får bli som den blir.

Låt mig inte glömma min funktion.
Låt mig inte försöka ersätta Guds funktion med min.
Låt mig förlåta och vara lycklig.