”Jag kan undkomma den värld jag ser genom att ge upp tankarna på attack.”

Jag är ansvarig för det jag ser. Det jag ser kommer från mina tankar. Jag måste förstå detta, det är vad som menas med min lilla villighet. Det är mina tankar på attack som gör den värld jag ser.

Jag måste släppa dessa tankar om världen. Jag måste sluta tänka dem, vara fast besluten att se på ett annat sätt, att tänka på ett annat sätt.

Jag behöver inte fundera på vad jag skall tänka i stället. När jag har släppt ”de gamla” så ser jag att de sanna tankarna från Gud har funnits där hela tiden. Här finns Guds kärleksfulla och fridfulla tankar. Dessa är de tankar jag vill tänka, ingenting annat.

”Mirakler är naturliga tecken på förlåtelse. Genom mirakler accepterar du Guds förlåtelse genom att utsträcka den till andra.” Princip nr 21