”Mina meningslösa tankar visar mig en meningslös värld.”

Så – jag försöker att inte ändra världen, utan jag väljer att ändra mitt sätt att se på den.

Jag rättar mina tankar. Jag förlåter det jag ser.

Jag lär mig att skilja det meningslösa från det meningsfulla, det falska från det sanna, det overkliga från det verkliga.

När jag har skalat bort det meningslösa, det falska, det overkliga blir det inte mycket kvar och jag känner mig fri och avslappnad och lycklig. Jag försöker inte att ”pleasa” världen genom att vara till lags. Jag gör vad jag ska göra för att jag vill göra det, för att jag leds av min inre röst som talar för Gud och följer Jesus Kristus, min storebror.

Jag är ansvarig för det jag ser,
jag väljer de känslor jag upplever,
och jag bestämmer det mål jag vill uppnå.
Och allt som tycks hända mig ber jag om,
och får som jag har bett.

”Mirakler ärar dig därför att du är värd att älskas. De skingrar dina illusioner om dig själv och varseblir ljuset i dig. De sonar således dina misstag genom att göra dig fri från dina mardrömmar. Genom att befria ditt sinne från dina illusioners fångenskap, återställer de ditt sunda förnuft.” Princip nr 33 (min favorit).