”Sannningen svarar på varje rop från oss till Gud genom att först svara med mirakler, och sedan återvända till oss för att vara sig själv.”

Mitt rop till Gud idag;
Låt mig se Kristus i allt och alla.

I går kväll kom en man med en liten flicka och knackade på vår dörr. De hade gått fel. De var så fina och jag kom att tänka på ett ställe i Bibeln där det talas om att Kristus knackar på när vi minst anar det. Efter en liten stund önskade vi varandra god jul och de gick vidare.

Ibland ser jag det eviga heliga, det sanna ljuset överallt. Det expanderar runt alla ting och runt alla bröder. Granens grenar växer och växer i ett oändligt ljus och till slut är granen omgiven av en jättegloria.

Jag betraktar ett orkidéblad, tittar på en punkt hela tiden. Plötsligt ändra det och allting runt det färg, allt blir ljusgrönt som den sprödaste grönska, sedan ljust rosa för att slutligen lysa i en klar ljusblå färg. Det känns som om allting får liv och får andra dimensioner, det känns som om jag är omsluten av allting.