”Mirakler speglar Guds eviga Kärlek. Att erbjuda dem är att minnas Honom, att genom minnet av Honom rädda världen.”

Jag erbjuder mirakel till minnet av Dig, min Gud!

Miraklet rättar, det ser på förödelsen och påminner mitt sinne om att förödelsen är falsk och jag glömmer inte att skratta åt det hela.

Miraklet ser bortom, det har helt enkelt överseende med tron att någon skulle kunna vara identifierad med en kropp, med ett ego, med ett beteende eller med någon annan form av begränsning.

Miraklet är detsamma som förlåtelse. Jag förlåter dig för att jag dömde dig. För att jag fastnade i små begränsande tankar om dig som fick mig av känna mig ledsen och arg.

I miraklet, i förlåtelsen upptäcker jag, minns jag Gud igen och rättar mina felaktiga tankar om dig, min broder.

Det har blivit som en ritual för mig att tvätta mina tankar rena varje dag. Jag försöker vakta på dem hela tiden och försöker tänka rätt från början.

Hela livet är fullt av möjligheter att erbjuda mirakler/förlåtelse så det är bara att ta dessa tillfällen i akt.

”Mirakler är naturliga tecken på förlåtelse. Genom mirakler accepterar du Guds förlåtelse genom att utsträcka den till andra.” Mirakelprincip nr 21

”Det finns ingen skenbild som inte kommer att förblekna om du ber om ett mirakel i stället. Det finns ingen smärta han inte blir befriad från, om du vill att han bara skall vara det han är. Varför skulle du vara rädd för att se Kristus i honom? Du ser endast dig själv i det du ser. När han helas blir du fri från skuld, för det han ger sken av att vara är den bild du har av dig själv.”