”Allt har ett lyckligt slut.”

Endast lyckliga syner och ljud kan nå det sinne som har förlåtit sig själv.

Det finns en mening med allt som sker. Den meningen är att jag skall se Kristus i alla jag möter och tänker på. Att jag skall se skönheten och ljuset i allting.

Jag ser Kristus i min man Johan oftare och oftare. Tänk att få leva med Kristus!

Som sagt, allt beror på mig. Jag ger upp min egen vilja och inser att allt jag vill är Guds Vilja. ”Ske Din Vilja såsom i Himmelen som på Jorden.”

Jag ser det jag tror finns och jag tror att det finns för att jag vill att det ska finnas!

Jag arbetar hela tiden med att lösa upp mina egotankar i alla lägen och inser att de är bara illusioner. De spelar ingen som helst roll, jag lär mig att se det och gå vidare.

”Men det som har gjorts i drömmar har faktiskt aldrig gjorts. Det är omöjligt att övertyga drömmaren om att det förhåller sig så, för drömmar är vad de är på grund av att de ger en illusion av att vara verkliga. Endast i uppvaknandet finns den fulla befrielsen från dem, för endast då blir det fullkomligt uppenbart att de inte hade någon verkan på verkligheten överhuvudtaget, och inte förändrade den.” T 17.I.1:5-7