”Min sanna Identitet bor i dig.”

Vi är ett i Kristus, vi bor i Kristus.

Jag välsignar oss alla genom att säga att vi är som Gud skapade oss.

Men så hör jag något jag inte gillar, jag går igång på egots frestelse, jag reagerar med attack och vad får jag tillbaka om inte försvar och attack tillbaka.

I stället skulle jag ta ett steg tillbaka, be Gud om hjälp, följa Hans Röst. Så lätt jag glömmer, förlåt mig för att jag låter mig inledas i frestelse och begå mina misstag.

Jag ser det som jag tror finns där, och jag tror att det finns där eftersom jag vill att det skall finnas där.

”Värdet att i förväg bestämma vad du vill skall hända är helt enkelt det att du kommer att varsebli situationen som ett medel för att få det att hända. Du kommer därför att göra allt du kan för att förbise det som står i vägen för att uppnå ditt mål, och koncentrera dig på allt som hjälper dig att uppnå det.” T 17.II.4:1-2