”Om jag är bunden, är inte min Fader fri.”

Idag tänker jag på min pappa Sigvard som störtade med sitt Drakenplan 1968 och begravdes 3 år och 3 månader efter min farfar David som blev 90 år.

Alla vill berätta sina historier om vad som hänt i deras liv, egentligen är det samma historia med variation,

med världslig variation och dess syfte är ju att hela Guds Son och verkligen i sanning se att vi alla är ett. Vi har inga namn, inga historier, det finns bara NU och i nuet är jag inte bunden till någonting.

Jag är fri att frälsa världen, fri att möta alla med kärlek och varsamhet.

”Vem du än möter, kom ihåg att det är ett heligt möte. Som du ser honom, kommer du att se dig själv. Som du behandlar honom, kommer du att behandla dig själv. Som du tänker om honom, kommer du att tänka om dig själv. Glöm aldrig detta, för i honom kommer du att finna dig själv eller förlora dig själv.” T 8.III.4:1-5