”Fader, endast Dig vill jag minnas.”
Det är det enda jag vill!

Jag är så glad och tacksam över helgen på Granhedsgården med Robert Perry.

Vi gjorde en övning på fredagskvällen som rörde mig så djupt.

”Mitt enda vittne till den fysiska världen är den fysiska världen, Skulle det kunna vara så att de här omgivningarna inte är mina omgivningar alls? Skulle det kunna vara så att jag just nu är omgiven av Himlen?”

Dessa tre meningar fick mig att återuppleva min nära döden upplevelse från 2002 när jag utan kropp stod på ”tröskeln” till Himmelriket i ett otroligt, obeskrivligt ljus hemma hos Gud. Jag var förenad med Gud och allting i ett enda Ett. Jag ville stanna där. Men fick åka ner till ”dödsriket” och sortera mina förfäders skelett i familjer. Detta pågick några gånger, jag åkte upp och ner.

Jag ser nu klart, särskilt efter helgen med Robert, att jag har saker att förlåta, jag har mörker som jag skall föra till ljuset innan jag får gå hem till Gud för alltid.

Den här upplevelsen blir bara klarare och klarare med åren och den kommer aldrig att lämna mig. Jag har varit hemma hos Gud och jag är hemma hos Gud. Men jag har ett arbete kvar att göra här på jorden och det skall jag göra med glädje.