”Gud är med mig. Jag lever och rör mig i Honom.”
Var stilla och gör lugnt ingenting.

Himmelriket är nära.

Himlens frid – Guds frid är friden som tillhör oss alla.

Men allting är inte ett rosenrött skimmer, jag låter mig inte luras av mitt ”heliga ego”. Jag vågar stå rak och möta det som kommer. Jag dömer inte, jag iakttar och välkomnar sanningen som den är. Detta är mitt arbete här på jorden.

Länge trodde jag att jag skulle ”göra karriär”. Nu vet jag bättre, jag har kommit ikapp mig själv och ser att min enda uppgift är att förlåta och som hjälp i det arbetet får jag små världsliga uppgifter.

Jag utför dem och försöker se att allt är lektioner Gud vill att jag ska lära mig av. Lära mig att se sanningen som den är – att vi är alla ett och vi är alla Guds Son och meningen med livet är lycka.

Jag låter den Helige Ande leda mig och visa mig vad jag ska göra.