”Kärleken är vägen jag vandrar i tacksamhet.”
Den Helige Ande är min Vägledare.

Jag har funnit att livet på den här jorden går ut på att hitta det andliga i allt det materiella.

Och så finner jag att jag är inte en kropp, jag är inte materia, ingenting annat är det heller.

Jag tänker på Peter, min svärsons pappa, som ligger svårt sjuk på ett sjukhus i Thailand. Han vill komma hem till Sverige för att dö och för att träffa sina barn och barnbarn men han vill inte acceptera ambassadens hjälp. Jag frågar den Helige Ande – ”vad kan jag göra för att hjälpa, för att hela, för att vandra kärlekens väg och sända mitt ljus till Peter?”

Jag kan be om att allting skall bli till det bästa för alla. Jag kan fortsätta att vandra kärlekens väg och inte låta mig luras in på andra förvirrande vägar. Jag kan sända mitt ljus till honom och hoppas på att han vill ta emot det.

Jag sitter ute i solen på vår stora gräsmatta och känner tacksamheten sprida sig. Just nu har vi hela huset fullt, 3 familjer med 2 barn vardera. Totalt 14 personer och alla ger mig sådan glädje.