”Jag välsignar världen eftersom jag välsignar mig Själv.”
Guds välsignelse lyser över mig inifrån mitt hjärta, där Han bor. Jag behöver endast vända mig till Honom, och all sorg försvinner när jag accepterar Hans gränslösa Kärlek till mig.

Dessa ord värmer mig något helt otroligt.

I går kom mitt äldsta barnbarn Alexandra 25 år och hennes väninna Natalie och hälsade på oss. Vilka kvinnor, unga, vackra, och så intelligenta. Alexandra går på läkarlinjen och Natalie på juristlinjen. Symboler för kärlek och godhet och mod. Vi talade om allt och inte minst om hur vi kan träna våra sinnen så att vi bara tänker goda fruktsamma tankar med Gud. Natalie jobbar extra på sommaren på häktet och Alexandra på ett vårdhem för äldre senila människor. De talar om sina jobb med sådan kärlek, de tar till sig allt som händer som lektioner att lära sig av och ta till sig. Jag är så stolt och glad och lycklig.

Kommer att tänka på sången som Sonja Hedenbratt brukade sjunga:

Låt hjärtat va me
glöm för all del inte det …….