”Det finns ingen grymhet i Gud och ingen i mig.”

Så fullkomligt vansinnigt tanken är att attack är försvar mot rädsla!

Via internet får jag så mycket information. Så många länkar till intervjuer och artiklar som handlar om hur mycket, mycket rika och mäktiga personer vill utplåna en del av mänskligheten genom attacker av olika slag. Kemikalier i mat, medicin, miljö mm, försvåra för den lilla människan att bedriva jordbruk genom att ta över i stordrift, planerade nervgasbesprutningar i tunnelbana och inte minst start av 3:e världskriget.

Jag frågar Gud vad jag skall göra med informationen?

Han svarar mig:

Var inte rädd. Gör som du gör, läs det du orkar och dela det du vill. Använd ditt sunda förnuft. Glöm inte att allt är egots frestelser som ingenting hellre vill än att göra dig rädd. Stå upp rak som en fura. Kom ihåg att Gud finns alltid vid din sida som din Ledare i alla lägen. Välsigna alla, men våga säga ifrån när något känns fel.