”Jag vill gå in i Hans Närvaro nu.”

Herren är min herde,

mig skall intet fattas,

han låter mig vila på gröna ängar,

han för mig till vatten där jag finner ro,

han vederkvicker min själ,

han leder mig på rätta vägar,

för sitt namns skull.

Det finns så mycket som är vackert och tänkvärt i Bibeln. T ex Psaltaren och denna psalm nr 23.

Många, långa stycken är dock bara en beskrivning av hur det var och hur det kan bli. Det vill säga en massa historier som jag inte bryr mig om. Jag väljer dem som talar till mig, de som är en upplevelse av Guds Närvaro.

Idag känner jag en sådan stor och djup tacksamhet över allt jag har och får.

Jag har en stor och djup Gudslängtan och har förstått att jag är bara lycklig när jag är med Gud. Och det bästa av allt är att Han går alltid vid min sida, jag behöver bara se det, värdesätta det och lyssna och följa Hans Röst.