”Jag är bland Guds tjänare.”

Jag frågar Gud, hur gör jag då?

”Var inte högmodig, inte heller falskt ödmjuk. Förena dig med Din Fader, var den Guds Son du är och lyssna bara till Rösten som talar för Gud och följ den i alla lägen.”

Jag har alltid älskat att skriva, har skrivit min första bok och vill skriva flera. Men jag kommer inte riktigt i gång.

Den första boken var så lätt att skriva, allt bara flöt på, jag var en kanal. Jag förstår nu att det var inte mitt jag som gjorde den. Jag var uppkopplad, ”en budbärare är inte den som skriver budskapet, han överlämnar”.

Tack för detta meddelande, det står så klart för mig, jag förstår nu att jag skall ta ett steg tillbaka och vänta på att den Helige Ande leder mig, ger mig orden till allt. Det är inte ”vanliga” stories och berättelser jag skall skriva utan ord som alltid är kopplade till Gud, till kärleken och evigheten.

Jag kan använda mina erfarenheter i livet och väga dem på Guds våg och med hjälp av Honom se vad de säger.

Även boken som jag skall göra till min mans 70-årsdag senare i sommar, som skall handla om våra 20 år med vår segelbåt Sunshine skall ha denna grund.

Gud behöver vår röst, våra händer och fötter och vår vilja så att vi kan vara Hans budbärare och tjänare.

Vi behöver ingenting göra av oss själva, bara följa Rösten som talar för Gud.