”Mina tankar betyder ingenting.”

Mina tankar, jag – kan syfta på mitt ego.

Den del av mitt splittrade själv som tror att det kan allting själv.

Men det finns en annan del i mig som leds av den Helige Ande, om jag bara tar ett steg tillbaka och låter mig ledas.

Men mitt i alltihop skall jag vara förvissad om att mina tankar betyder ingenting, antingen de är s k goda tankar eller onda tankar. Allt är bara en tolkning, en symbol, något jag behöver medan jag lär mig att jag är tom, jag är hel, jag är fullkomlig och så är du.

Idag tänkte jag;

Tack Gud för Dina gåvor, jag tar emot dem med glädje, de fyller mig med värme och tacksamhet. Mitt liv är så skönt. Jag åt nyss en så god smörgås, jag känner den i hela mig.

Dessa tankar betyder ingenting, men jag tycker om att tänka dem och gör så. De gör mig till en lycklig elev.