”Min kropp är ett helt neutralt ting.”

Dess enda funktion är att tjäna så länge Gud vill.

Jag ser på när allting passerar.

Jag har en panoramaplats, den allra bästa ty den är jag värd.

Jag är så glad och tacksam.

Jag har allting – tack min Gud!

Igår bytte Johan en glödlampa på utsidan av bastuhuset, högt upp på huset. Det behövdes den allra längsta stegen som är tung och kan förlängas i två etapper. Han klarade det inte ensam utan bad mig om hjälp. Uppgifter som alltid har förskräckt mig och som jag inte har velat göra.

Jag tänkte på gårdagens lektion hela tiden och hjälpte honom att lyfta upp stegen och hålla den när han bytte lampa. Jag gjorde hela tiden som Johan sade och tänkte ”all rädsla är borta och endast kärleken är här.”

Häromdagen kom jag i kontakt med ”Hjälpstickan” som förmedlar stickade ting till de hemlösa i Sverige. Jag älskar att sticka, men har ingen att sticka åt. Då kom detta tips till mig. Jag är så glad och tacksam över det. I morgon skall jag leverera mina första par raggsockor.