”Du är mitt mål, Min Fader.

Endast Du.”

Tack käraste Gud för att Du alltid finns hos mig.

Jag fylls av en glädje så stor – jag är för alltid trofast Ditt Namn och Dig.

I morse vaknade jag upp med ett tydligt och klart meddelande i mitt inre.

Jag har skrivit en bok om hur jag blev Vägledd att köpa Fjällbo kursgård och flytta hit upp med Johan och bosätta oss här. Jag har publicerat den på ett internet och det är ganska dyrt att ta fram kopior på den. Men jag vill gärna dela med mig av den och har funderat på hur det ska gå till.

Som sagt, i morse så var meddelandet:

Ta fram boken på en PDF-fil, be Sven Åkerlund på Nätverket att lägga in den på hemsidan och beställ ett litet antal av boken i bokformat för dina barn och nära.

Detta är överkomligt för mig ekonomiskt och så delar jag med mig till dem som vill ta del av mina ord.