”Jag skall inte använda kroppens ögon idag.”

Jag skall överföra allt som min kropps ögon ser till förlåtelse och acceptans och kärlek.

Jag väljer att leva i en lycklig dröm.

Det händer så mycket eller så lite, det beror på hur jag väljer att se på saker och ting. Jag kan inte ta till mig allt som världen vill att jag skall ta till mig i form av lidande och nöd. Mitt samvete blir överansträngt. Jag förstår det inte.

Det betyder inte att jag inte bryr mig. Men jag väljer att se saker och ting på ett annat sätt. Jag spelar inte med i världens spel längre. Jag ser på och försöker att omtolka det jag ser och hör.

Kära Gud, vad vill Du att jag skall göra? Han svarar att jag skall förvalta allt jag har fått till allas bästa. Han säger att jag kan ingenting göra av mig själv, Han ber mig ta ett steg tillbaka och låta den Helige Ande leda mig på vägen hem till Gud. Han säger att jag inte behöver göra någonting av mig själv, allting kommer till mig. jag behöver bara acceptera det och ta det till mitt hjärta.