”Jag vill gå in i Hans Närvaro nu.”

Jag vill gå in i evigheten en stund!

Jag tror i mitt ego att det är så mycket jag skall göra. Jag ser att jag är i mitt ego den mesta av tiden. Jag vill inte det!

Jag ror att jag förstår och kan så mycket.

Jag gör mig fri från allt jag lärt mig i det förgångna. Jag släpper det.

Sakta men säkert går det upp för mig att jag ingenting vet, ingenting kan – jag överlämnar mig i den Helige Andes händer. Jag lämnar plats åt Gud och Guds frid skall råda.

I morse steg jag upp klockan 5 för att känna in när Venus passerade framför Solen. Jag tittade ej på solen men jag mediterade ett par timmar. Jag läste en text som handlade om själva passagen och återvändandet av den gudomliga kvinnligheten till jorden. Jag kände ingenting annat än frid i mitt hjärta. Jag kände helandet och Guds välsignelse.