”Jag skall dra mig tillbaka och låta Honom visa vägen.”

”för jag vill vandra den väg som leder till Honom.”

Han leder mig på en öppen väg, som är öppen för alla. Den har inga hemligheter, den leder till allas vår eviga lycka, den leder till Gud.

Så skönt det är att veta att jag ingenting behöver veta. Jag kommer att bli vägledd av En som vet. Jag blir ombedd att göra precis det jag kan göra för mitt och allas bästa.

”Herren är min herde, mig skall inte fattas, han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro. Han vederkvicker min själ, han leder mig på rätta vägar, för sitt namns skull. Om jag än vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig, din käpp och stav, de tröstar mig. Du bereder för mig ett bord i mina ovänners åsyn, du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över. Godhet endast och nåd skall följa mig i alla mina livsdagar, och jag skall åter få bo i Herrens hus, evinnerligen.”

Psaltaren psalm 23

”Mirakler har ingen betydelse i sig själva. Det enda som har betydelse är deras källa, Som ligger långt bortom värdering.” Princip nr 2