”Jag löser världen från allt som jag trodde att den var.”

Jag befriar dig från mitt dömande.

Jag befriar dig från mina behov.

Det finns ingen värld, allt finns i mitt sinne.

Jag ser världen som bilder jag har tagit med min kamera. Om jag inte tycker om en bild kan jag ta en ny och kasta den gamla.

Idag för 2 år sedan var vi några stycken som såg samma bild på en sjö i Åkersberga. Bilden föreställde 2 st enorma ljusfigurer som stod på vattnet. Vi såg ganska snart att det var Jesus Kristus och Maria. Bilden stannade kvar i 20 minuter, sedan försvann den.

I går tittade vi på hockeymatchen mellan Sverige och Ryssland. Då såg jag bilder där de misshandlade varandras kroppar rejält.

Om jag vill kan jag se ljusfigurer i hockeyspelarna också. Jag måste tillstå att jag glömde att jag kunde ta en ny bild, jag var så fast i hur jag trodde att det var.