”Allt jag ger ges till mig själv.”

”Den hjälp jag behöver för att lära mig att detta är sant är med mig nu. Och jag skall lita på Honom.”

Älska din nästa som dig själv. Så sant det är detta ord från Bibeln och som var Jesu uppmaning till oss. Jag måste ju ha tagit emot det jag skall ge vidare. För att kunna ge kärlek måste jag ha kärlek. Och allting sker på en gång. Jag ger och jag får, jag får och jag ger. Allting jag ger har jag tagit emot.

Jag vänder på mitt gamla invanda tankesätt där att ge innebär en brist av något slag. Det jag sår får jag skörda. Jag sår ett litet frö och det kommer massor tillbaka. Jag sänder en kärleksfull tanke och luften dallrar av kärlek.

Låt oss bäras av Guds Tanke vart vi än går. Vi vilar på en bädd av kärlek, på de fagraste och lenaste blommor som doftar himmelskt. Allt detta vill jag ge till dig och ju mer jag ger desto större blir kärleken. Det finns ingen hejd på den, den bara växer och växer. Gör världen verklig genom att utsträcka kärleksfulla tankar om den.

”Mirkler är undervisningsredskap som visar att det är lika saligt att ge som att få. De ökar styrkan hos givaren samtidigt som de ger styrka åt mottagaren.” Princip nr 16