”Ljus och glädje och frid bor i mig.”

”Jag är som Gud skapade mig.”

Jag tänker idag på Guds lagar, att det finns inga lagar jämte Guds lagar. De verkar för allas vårt bästa. Friden och glädjen är min, ty Gud har skapat dem för mig och Gud har skapat mig fullkomlig.

”Mirakler får sinnen att bli ett i Gud. De är beroende av samverkan, eftersom Sonskapet är summan av allt som Gud skapade. Mirakler återspeglar därför evighetens lagar, inte tidens.” Princip nr 19.

Jag lyfter blicken

och får en glimt av paradiset

där allt är fullkomligt i all evighet.

På avstånd hör jag suset av bilar som går förbi

fåglarna som sjunger ut sin glädje

regnet som sakta smattrar mot plåttaket.

Jag är lycklig, jag är fri

jag är som Gud skapade mig.

För många år sedan i början av 90-talet hade jag svårt med ordet Fader i ”En Kurs i Mirakler”. Min biologiska pappa dog ung och begreppen kolliderade för mig. Jag arbetade mycket med mina tankar om fadersbegreppet. Idag har jag inga som helst problem med att Gud är min Fader och jag är Hans Son. Min pappa Sigge i sin ”himmel” är också Guds Son och Gud är hans Fader.