”Jag vill att ljuset blir till.”

”Låt mig se ljuset som återspeglar Guds Vilja och min.”

Jag vill se ljuset i varje människa jag möter. I går var Johan och jag hos vår tandläkare på vårt årliga besök. Hon är som en ängel, allt är så vackert hos henne, hon sa till mig för 20 år sedan när jag började hos henne – ”Agneta, hos mig kommer det aldrig att göra ont eller vara obehagligt.” Och det är sant, det har aldrig gjort ont eller varit obehagligt.

Vi småpratar en stund och hon frågar mig om ”Mirakelkursen”. Jag säger – ”dess huvudbudskap är att se ljuset och kärleken i alla, jag ser den i dig och i alla här hos dig”.

Hon säger att när jag kommer in i hennes rum fylls det av en positiv energi.

Vi går på lilla Asia och äter lunch. Där möts vi av två kvinnor, så vänliga och tjänstvilliga. Maten är så god och allt är så fräscht. Alla kunder som sitter och äter njuter och är glada och tacksamma.

Sedan åker vi hem till Väddö. Tack Gud för allt.